Koelaulutilaisuus maanantaina 9.1., 16.1 ja 23.1.2023

Hei sinä laulavainen!

Turun Naislaulajat etsii taiteellisen johtajansa Jussi Linnanmäen kanssa uusia laulajia iloiseen joukkoonsa, maailman parhaan harrastuksen pariin!

Koelaulutilaisuus järjestetään maanantaina 9., 16. ja 23.1.2023 kuoroharjoitusten yhteydessä Henrikin kirkolla. Harjoittelemme klo 18-20. Voit tulla seuraamaan kuoroharjoituksia klo 18 ja harjoitusten päätteeksi osallistua koelauluihin.

Koelauluissa luvassa vapaavalintainen kappale (mikä tahansa kappale, vaikka joululaulu) ilman säestystä ja nuotista laulamista.

Vakituinen harjoitteluaikamme on maanantaisin klo 18-20 Henrikin kirkolla.

Tule laulamaan kanssamme! Tule tule!

Ilmoittaudu koelauluun: Paula Lundberg: [email protected] (p. 040 5580238 / jätä viesti)Joulun Ihme - Joulukonsertti

Perjantaina 2.12.2022 klo 19.00

Henrikinkirkko, Peltolantie 2, 20720 Turku

Lämpimästi tervetuloa kuoromme joulukonserttiin perjantaina 2.12.2022 Turun Henrikinkirkkoon.

Ohjelmassa tunnelmallisia joululauluja keskiajalta tähän päivään.

Ohjelma 15 € - ovelta (maksutavat: käteinen/Mobilepay) ja ennakkoon kuorolaisilta.


Koelaulutilaisuus maanantaina 5. ja 12.9.2022

Hei sinä laulavainen! 

Turun Naislaulajat etsii taiteellisen johtajansa Jussi Linnanmäen kanssa uusia laulajia iloiseen joukkoonsa, maailman parhaan harrastuksen pariin!

Koelaulutilaisuus järjestetään maanantaina 5. ja 12.9. kuoroharjoitusten yhteydessä Henrikin kirkolla.  Harjoittelemme klo 18-20. Voit tulla seuraamaan kuoroharjoituksia klo 18 ja harjoitusten päätteeksi osallistua koelauluihin.

Koelauluissa luvassa vapaavalintainen kappale (mikä tahansa kappale, vaikka joululaulu) ilman säestystä ja nuotista laulamista. 

Vakituinen harjoitteluaikamme on maanantaisin klo 18-20 Henrikin kirkolla.

Tule laulamaan kanssamme! Tule tule!

Ilmoittaudu koelauluun: Paula Lundberg: [email protected] (p. 040 5580238 / jätä viesti)


Uusi taiteellinen johtajamme on Jussi Linnanmäki

16.12.2021

Jussi Linnanmäki
Jussi Linnanmäki

Turun Naislaulajien uudeksi taiteelliseksi johtajaksi on valittu Jussi Linnanmäki. 

Jussi Linnanmäki aloitti musiikkiopintonsa trumpetistina ennen kuoronjohdon ja laulun opintoja Sibelius-Akatemiassa Helsingissä. Viime vuosina Linnanmäki on toiminut yhtye­lauluammattilaisena mm. Helsingin kamarikuorossa ja Musiikkitalon kuorossa sekä johtanut kuoroja pääkaupunkiseudulla. Hänen ohjelmistonsa käsittää vokaalimusiikkia renessanssipolyfoniasta aina aikamme uusimpaan musiikkiin asti. 

Opintojaan hän on täydentänyt Kungliga musikhögskolanissa Tukholmassa sekä koulutusprojekteissa mm. Alankomaissa. Levytyksistä mainittakoon arvostelumenestystä saavuttanut Arvo Pärtin Passio (BIS 2021), jossa hän lauloi evankelistakvartetin bassona.

Turun Naislaulajat etsii uutta taiteellista johtajaa

14.9.2021

Perinteikäs ja notkea kuoromme etsii taiteellista johtajaa, jolta sujuvat monet eri tyylit - esitämme sekä perinteistä kuoromusiikkia että uutta musiikkia, jazzia ja muuta kevyttä musiikkia. 

Turun Naislaulajat perustettiin marraskuussa 1944 jatkamaan 1930-luvun alussa syntyneen maineikkaan Turun Lottakuoron toimintaa. Jo alusta pitäen kuorolle oli leimallista korkeatasoinen ohjelmisto ja taiteellinen taso, mikä johti menestyksiin niin konsertti- kuin kilpailurintamilla. Jo muutaman vuoden ikäisestä kuorosta todettiin: Turun Naislaulajat lauloivat itsensä maamme valiokuorojen joukkoon. Kuoron johtaja Lempi Ahlström oli mukana perustamassa Suomen Naiskuoroliittoa syksyllä 1945.

2020-luvun Naislaulajat on moneen taipuva ja kunnianhimoinen instrumentti. Laulajamme ovat aikuisia naisia, joilla on aikuisten naisten kokemusvarasto. Se tarkoittaa sitä, että voimme tarttua myös haastavampiin sävellyksiin, hakea niihin erilaisia sävyjä ja tunneskaalaa - etsiä tulkinnasta syvyyttä, voimaa ja väriä. Meitä ei määrittele mikään tietty musiikin genre, vaan sitoutuminen, yhteishenki ja tekemisen meininki. Samaa toivomme kuoron taiteelliselta johtajalta.

Toimintaamme kuvaa tavoitteellisuus, halu oppia uutta ja kehittyä sekä yksilöinä että ryhmänä. Tähän liittyy toiveemme laulutekniikan ja äänenmuodostuksen kehittämisestä aikuisen naisen omaa ääntä kunnioittaen. Harjoituksissa keskitymme laulamiseen mutta pidämme mielessä sen tosiseikan, että kyseessä on meille rakas harrastus eikä ammatti. 

Toivomme taiteelliselta johtajalta näkemystä, innostavaa otetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme avointa ja keskustelevaa ilmapiiriä, jossa on tilaa ideoinnille sekä rakentavalle palautteelle puolin ja toisin.

Kysy lisätietoja: Paula Lundberg [email protected]