Kuva: Tuomas Kourula
Kuva: Tuomas Kourula

TNL:n taiteellinen johtaja

Sanna Kola (musiikkipedagogi AMK) on kymenlaaksolaislähtöinen laulunopettaja, mezzosopraano ja kuoronjohtaja. Hän on johtanut erilaisia laulukokoonpanoja lukioikäisestä lähtien, aina klassisesta viihdekuoroihin. Vanha musiikki on erityisesti Sannan sydäntä lähellä, ja vanhaan musiikkiin keskittyneiden yhtyeiden johtamisen lisäksi hän pyrkii aina pitämään muidenkin kuorojensa ohjelmistossa jotakin esibarokkista. Itse Sanna on laulanut vuosien varrella lukuisissa eri yhtyeissä ja kuoroissa, mm. Cantus Alaudae, Key Ensemble, CCA sekä Savonlinnan oopperajuhlakuoro. Kuoronjohtajana Sanna on tarkka, viljelee lämmintä huumoria ja omaa lehmän hermot.

Kuoronjohtamisen lisäksi Sanna konsertoi solistisesti mm. luuttulauluduonsa Ophelian kanssa, opettaa laulua omassa laulustudiossaan Cantariossa, pelaa videopelejä, metsäilee ja kirjoittaa fiktiota.

Turun Naislaulajat Sanna näkee vahvana, monipuolisena instrumenttina, jossa riittää ytyä niin mataliin "murinoihin" kuin korkeaan kimmellykseenkin. Kuoron viimeistelty, tarkkakorvainen musiikintekeminen ja laulajien aktiivisuus oman tonttinsa hoitamisessa saivat Sannan kiinnostumaan johtajanpestistä. Hän odottaakin mielenkiinnolla, mitä yhteistyö tuo tullessaan.

https://www.santtukola.fi/

Turun Naislaulajat


Olemme lämminhenkinen naiskuoro, joka heittäytyy ilolla kaikenlaisiin haasteisiin. Esiinnymme sekä koko kuoron voimin että pienryhmissä. 

Kuoron taiteellisena johtajana on syksystä 2023 alkaen toiminut Sanna Kola. 

Kuorolaiset

1. sopraano

Paula (äänenjohtaja), Ursula, Anneli, Susanna, Jenny

2. sopraano

Anna (äänenjohtaja), Laura, Katariina, Taru, Helka, Mari, Anni 

1. altto

Anna-Kaisa (äänenjohtaja), Kaisa, Niina, Kerttu, Eerika, Kirsti, Mari

2. altto

Outi (äänenjohtaja), Hanna, Reetta, Eila